Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Στην Ινδία δικαστήριο αποφάσισε τη μετατροπή ενός ιστορικού τζαμιού σε ναό ινδουιστών....(Μητσοτακηδες ακουτε;)

Dικαστήριο στην Iνδία αποφάσισε τη μετατροπή σε ναό των ινδουιστών ενός τζαμιού του 16ου αιώνα. Μάλιστα η έναρξη της μετατροπής του χώρου σε ναό θα γίνει με τελετή στην οποία θα παραστεί και ο πρωθυπουργός της Ινδίας.

Η κυβέρνηση του κόμματος BKP του Ναρεντρά Μοντί στην Ινδία, κατηγορείται για πολιτικές διακρίσεων σε βάρος των μουσουλμάνων. 

Λόγω της πολιτικής του ακραία εθνικιστικού κόμματος BJP, στο παρελθόν οργανώθηκαν αρκετές επιθέσεις κατά μουσουλμάνων. 
Αναφέρεται πως και η απόφαση αυτή για το τζάμι, θα προκαλέσει εντάσεις.

Σύμφωνα με την είδηση, το ανώτατο δικαστήριο της επαρχίας Ουτάρ Πραντές, τον περασμένο Νοέμβριο έκρινε υπέρ των ινδουιστών, στην διαμάχη που υπήρχε μεταξύ μουσουλμάνων και ινδουϊστών σχετικά με το Μπαμπούρ τζαμί.









Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.