Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ο "Αγνος" και "Αναμαρτητος" Χατζηνικολάου για Στεφανο Χιο: Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη... (Ποιος λεει αλητη ποιον ! ! !)

Ο "Αγνος" και "Αναμαρτητος" Χατζηνικολαου λεει αλητη τον Χιο...
Τυχαιο;
Ειπαμε....Τωρα αρχιζει το ματς! ! !

Ένα σχόλιο που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου ρίχνει… λάδι στη «φωτιά». Ο Χατζηνικολάου χαρακτήρισε «τεράστιο αλήτη» τον Στέφανο Χίο.

Ο τελευταίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από τη δολοφονική επίθεση, την οποία δέχτηκε, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να ποστάρει την είδηση από το Enikos.gr.

Ένας χρήστης του twitter αποφάσισε να στείλει τις ευχές τις ταχεία ανάρρωση. Με τον Χατζηνικολάου να απαντάει: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…».









Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.