Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Χαρδαλιας: Δεν δίνονται πλήρη στοιχεία για τον κορωναιο λόγω... τουρισμού ! ! ! (Παλι τα μαγειρευουν οπως τους βολευει ! ! !)


Κρίσιμα ερωτήματα όμως προκύπτουν και από την απάντηση που έδωσε ο Χαρδαλιάς αναφορικά με τον λόγο που ο ίδιος αλλά και ο ΕΟΔΥ αποφεύγουν να δώσουν πλήρη στοιχεία σχετικά με τη διασπορά αλλά και την προέλευση των κρουσμάτων.

«Το ότι δεν ανακοινώνουμε και δεν δίνουμε πλήρη στοιχεία σε σχέση με όλα αυτά που κάνουμε, γίνεται για ένα λόγο. Πρώτον διότι πρέπει να υπερασπιστούμε τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και από την άλλη σε μια προσπάθεια που κάνουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό μας, πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις ή ειδήσεις, που πολύ εύκολα και άδικα μπορούν να στοχοποιήσουν ολόκληρες περιοχές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Η δήλωση αυτή αποτελεί πραγματική αποκάλυψη. Για το ζήτημα προσωπικών δεδομένων υπάρχουν λύσεις που μας έρχονται από άλλες χώρες, οι οποίες εχουν εφαρμόσει μεθόδους και λογισμικά που εξασφαλίζουν την ανωνυμία των πολιτών. Η ομολογία για τον παράγοντα «τουρισμός» είναι τουλάχιστον σοκαριστική, καθώς ακυρώνει τη ρητορεία περί ειλικρινούς ενημέρωσης των πολιτών.

Επιπλέον, εκθέτει την Ελλάδα και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες καλούνται να αποφασίσουν την πολιτική τους, όπως και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κεντρικά, βάσει των δεδομένων, που δίνονται επισήμως στη δημοσιότητα. Επιπλέον οι ελληνικές αρχές έχουν αναλάβει την ευθύνη της διασφάλισης της υγείας των πολιτών άλλων χωρών, που έχουν επιλέξει να την επισκεφθούν.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως το συγκεκριμένο απόσπασμα της τοποθέτησης Χαρδαλιά δεν είχε περιληφθεί στο επίσημο κείμενο των ερωταπαντήσεων, που έδωσε στη δημοσιότητα ο  ιστότοπος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.







Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.