Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ποτε θα υπαρχει θεμα κυριε Δενδια; Οταν οι Τουρκοι φθασουν στην Θεσσαλονικη; Σταματα να διαδιδεις fake news....

Αυτος ειναι ΥΠΕΞ...
Αλλο κακο να μην μας βρει...
Διαβαστε γιατι τα λεω αυτα...

Οταν διεθνη μεσα ενημερωσης αναπαραγουν την ειδηση οτι οι Τουρκικες δυναμεις “εισεβαλαν” σε “αμφισβητουμενο” εδαφος, τοτε υπαρχει θεμα..

Οταν επι μια εβδομαδα εσυ σαν κρατος αποσιωπεις το περιστατικο τοτε υπαρχει θεμα..

Οταν εσυ σαν υπουργος λες οτι δεν υπαρχει θεμα “για μερικες δεκαδες μετρα”, τοτε υπαρχει θεμα..

Οταν εσυ σαν υπουργος κανεις διαβημα..!! στην Τουρκια για το περιστατικο, ασφαλως και υπαρχει θεμα..

Οταν εσυ ως κρατος διαψευδεις ως fake news..!! το διαβημα που εσυ ο ιδιος εκανες, φυσικα και υπαρχει θεμα..

Οταν εσυ ως κρατος με τις ενεργειες σου δινεις δικαιωμα στην Τουρκια να εχει την οποιαδηποτε διεκδικηση που εχει σχεση με την εδαφικη σου ακεραιοτητα, τον εθνικο θαλασσιο ή εναεριο χωρο σου και την υφαλοκριπιδα της χωρας, τοτε υπαρχει θεμα..

Οταν πολυ περισσοτερο σημερα συλλαμβανεται στον Εβρο δημοσιογραφος της Αγγλικης εφημεριδας “SUN” που πρωτοεβγαλε την ειδηση, προφανως και υπαρχει θεμα στο γιατι “ξενα κεντρα” πατροναρουν τις Τουρκικες διεκδικησεις..

Οταν εσυ ως κρατος με τις ενεργειες σου διατηρεις και συντηρεις το θεμα των λαθρο-προσφυγων, δημιουργεις 28 hot spot με απροβλεπτες διαστασεις, γραφωντας κανονικα την γνωμη των απανταχου Ελληνων, τοτε υπαρχει θεμα..

Οταν με τη συνεχη υποχωρητικοτητα σου με αστειες δικαιολογιες πανω σ αυτα τα σημαντικα θεματα μεγαλωνεις την ενταση και  την διεκδικηση σε ακομη χειροτερο βαθμο, τοτε υπαρχει θεμα..

Οταν ΟΛΑ τα καναλια αποσιωπουν το περιστατικο επι μια εβδομαδα και το μονο που κανουν ειναι να ασχολουνται με την 34χρονη, τοτε υπαρχει θεμα..

Και θεμα δεν υπαρχει μονο για ολα αυτα, θεμα υπαρχει για την συνολικη αντιμετωπιση τους κρατους προς τους πολιτες του με την χειραγωγηση καθε μορφης ειδησεως που αποτελεσμα θα ειχε την πιθανη αντιδραση τους..και οποιος θελει να καταλαβει ας καταλαβει..για τους υπολοιπους απλα..δεν υπάρχει θεμα…









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.