Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Που ειπαμε εχουμε πολεμο; 34 από Αφγανιστάν, 18 από Κονγκό, 6 από Γουινέα, 2 από Πακιστάν και 12 από διάφορες χώρες της Αφρικής….

Πολεμος δεν υπαρχει πουθενα...
Αρα προσφυγες δεν λογιζονται...
Ουτε ομως και λαθρομεταναστες....
Ο λαθρομεταναστης ερχεται κρυφα...
Αυτοι ερχονται βιαιως...
ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ! ! !

Σημερινό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα Haberler.com αναφέρει τα εξής :
Στην γραμμή ¨Παρακαλώ 186¨ του τουρκικού λιμενικού σήμερα κατά τις 10:00 υπήρξε ενημέρωση πως υπήρχαν λαθρομετανάστες στα ανοιχτά του Ασλανμπουρνού-Φώκαιας.

Ομάδα του λιμενικού μετέβη στην περιοχή. Το λιμενικό έσωσε 72 λαθρομετανάστες, κε των οποίων οι 34 ήταν από το Αφγανιστάν, 18 από το Κονγκό, 6 από την Γουινέα, 2 από το Πακιστάν και 12 από διάφορες χώρες της Αφρικής που βρισκόταν σε σωσίβιες λέμβους.

Οι λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και γυναίκες και παιδιά, μεταφέρθηκαν στο Αλιευτικό Καταφύγιο Φώκαιας, όπου τους παρασχέθηκαν τρόφιμα, αναψυκτικά, διάφορες άλλες ανθρωπιστικές βοήθειες, ενώ ελέγχθηκαν και ιατρικά¨.

Προσέξτε την σύνθεση των λαθρομεταναστών…

Όλη η Αφρική και η Ασία βρίσκεται στα απέναντι παράλια…

Και μάλιστα σε μια εποχή που ΔΕΝ λειτουργούν οι Τουρκικές Αερογραμμές… .









Πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.