Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Γ.Γ Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής: Κάθε μέρα που δεν λειτουργεί το Τέμενος δεν είναι μια χαρούμενη μέρα για την Ελληνική Πολιτεία....

Και καθε μερα που ειστε σεις στην Κυβερνηση, ειναι δυστυχις για την Ελλαδα....
Αυτο εχω να απαντησω εγω στις Ανθελληνικες αηδιες που λες...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συνέντευξη στην εκπομπή 360 μοίρες παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής και μίλησε για το θέμα του Τεμένους στην Αθήνα.

΄΄Κάθε μέρα που δεν λειτουργεί το Τέμενος δεν είναι μια χαρούμενη μέρα για την Ελληνική Πολιτεία.

Είναι η πρώτη φορά που το Ελληνικό Κρατος έφτιαξε μέρος λατρείας για θρησκεία.

Η απόφαση ελήφθη το 2006 όμως έκτοτε, εξαιτίας των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων καμία κυβέρνηση δεν προχώρησε το έργο. Ορθώς έγιναν οι προσφυγές στο ΣτΕ. Πολύ σωστά η Ελληνική Πολιτεία ανέμενε την απόφαση του ΣτΕ για να προχωρήσει τις εργασίες.

Για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το Τέμενος δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά. Πρέπει να εφαρμοστεί ο Νόμος. Οι άνθρωποι σύμφωνα με το Σύνταγμά μας μπορούν να προσεύχονται όπου επιθυμούν ή να είναι άθεοι.

Υπάρχει θρησκευτική ελευθερία. Μέσα στο καλοκαίρι ανοίγει το Τέμενος.΄΄







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.