Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Χαμί Άκσοϊ: Ντροπή να αποκαλείτε βάρβαρη την Τουρκία, το Ελληνικό κράτος πρώτα απ’ όλα πρέπει να απαλλαγεί από τη “βαρβαρότητά” του ! ! !

Ειπε ο γαιδαρος την πετεινο κεφαλα...
Ο βαρβαρος Τουρκομόγγολος λεει την Ελλαδα βαρβαρη...
Φυσικα ουτε καν γνωριζει την ετοιμολογια της λεξεως ο βαρβαρος...
Και...

Ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτες την Ελλάδα και τον Νίκο Δένδια εξέδωσε υπουργείο Εξωτερικών στην Τουρκία.
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Χαμί Άκσοϊ αναφέρει πως «αντί της πολιτικής του διαλόγου, η Ελλάδα προτιμάει την ένταση, την παραπλάνηση του κοινού με στόχο την εσωτερική πολιτική και λειτουργεί με την λογική ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου». Ο ίδιος δηλώνει πως «είναι ντροπή να αποκαλούν “βάρβαρη” την Τουρκία όσοι στα σύνορα μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου συμπεριφέρθηκαν ασυνείδητα σε αθώους ανθρώπους»

Ο Χαμί Άκσοϊ επιτίθεται εναντίον της Ελλάδας και τονίζει πως «το ελληνικό κράτος πρώτα απ’ όλα πρέπει να απαλλαγεί από τη “βαρβαρότητά” του. Πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο, να μην βασανίζει , να μην κακομεταχειρίζεται και να μην επαναπροωθεί»

Η δήλωση καταλήγει αναφέροντας πως «όσοι ισχυρίζονται ότι είναι το “λίκνο του πολιτισμού”, πρέπει να μάθουν να σέβονται και εκείνους που δεν έχουν τη δική τους γλώσσα και θρησκεία».









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.