Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Αφέθηκε ελεύθερος ο 19χρονος Αφγανός που ασέλγησε στο 6χρονο κοριτσάκι ! ! ! Δηλωσε οτι ειναι 15χρονος...

Δηλωνουν οτι θελουν....
Ηθελημενα τους πιστευουν...
Τους κρατουν εδω ενω δεν δικαιουνται ασυλο....
Καταπατουν τους νομους μας και κανεις δεν τους αγγιζει...
Και...

Να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον Αφγανό που είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν τον κατήγγειλε μία πρόσφυγας από τη Συρία ότι ασέλγησε στην 6χρονη κόρης της.

Ο κατηγορούμενος -που σύμφωνα με τα διωκτικά έγραφα είναι 19 ετών, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι 15 ετών και για το λόγο αυτό υπέβαλε αίτημα για ειδική ιατρική εξέταση- αρνήθηκε στην απολογία του τις πράξεις που του καταλογίζονται.

Όπως έγινε γνωστό, υποστήριξε ότι όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης είναι ψέματα.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.