Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Μητροπολίτης Μόρφου: θα φανερώσει ο Θεός τον Διάδοχο του Μεγάλου Κωνσταντίνου...

https://youtu.be/ouBROrOFepY

Σε πρόσφατη ομιλία ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος είπε ότι ο Χριστός θα φανερώσει τον διάδοχο του Μεγάλου Κωνσταντίνου και η αλήθεια , αρχικά μέσω της Ελληνικής γλώσσας που είναι πανίσχυρο εργαλείο, θα διαδοθεί μέσω των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε όλη την γη γιατί έχει και ο Χριστός τα σχέδιά Του και τον Άνθρωπό Tου που θα μας φανερώσει.

Για εμάς εδώ στο κανάλι ο διάδοχος του Μέγα Κωνσταντίνου είναι ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς που αρχικά επικρατούσε η άποψη ότι θα είναι ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος, μετά ότι θα είναι ο Άγιος Ιωάννης Βατάτζης, αν και δεν έχει τόση σημασία , παρά το ότι εν τέλη θα υπάρχει ένας εκλεκτός και επικεφαλής της εκστρατείας του Χριστού.

Τώρα αναμένουμε νεότερα για το τελικά ποιον έχει επιλέξει ο Χριστός και κατά τον Μητροπολίτη Μόρφου και περιμένουμε εκείνη την ευλογημένη ώρα.

Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.