Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Τωρα να σε δω Σαλεμενε ! ! ! Ιραν σε Τουρκια: Θα ξεκινήσει βομβαρδισμός τουρκικών θέσεων αν τα τουρκικά στρατεύματα δεν αποχωρήσουν από την Συρία...

Θα τα βαλει με το Ιραν;
Θα τολμησει; 
Και ξερει οτι τα λογια του Ιραν δεν ειναι μονο απειλες...

Η Ιρανική Ισλαμική Δημοκρατία στρέφεται εναντίον των επιθετικών στρατηγικών της Τουρκίας και προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει τις τακτικές αυτές έναντι της Συριακής Κυβέρνησης, θα προβεί σε βομβαρδισμό τουρκικών θέσεων στις τουρκικές περιοχές χωρίς προειδοποίηση.

”Το Ιράν έχει δηλώσει επίσημα την ετοιμότητά του, θέλοντας να πάρει εκδίκηση στην περίπτωση που η Τουρκία δεν σταματήσει να βάλει έναντι Συριακών και Ιρανικών θέσεων. Η Τεχεράνη δεν είναι Δαμασκός και δεν πρόκειται να ακούσει τις συμβουλές της Μόσχας”, ανέφερε εκπρόσωπος τύπου του Ιράν στο πρακτορείο Telegram.

Πρέπει να διευκρινιστεί πως το Ιράν έχει πράγματι την δυνατότητα να βάλει έναντι Τουρκικών και Ισλαμικών θέσεων μέσω βαλλιστικών πυραύλων, των οποίων η αποτελεσματικότητα φάνηκε κατά την διάρκεια των πυραυλικών επιθέσεων σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο Ιράκ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Τουρκία εξαπέλυσε δεκάδες επιθέσεις έναντι Συριακών και Ιρανικών θέσεων στην Συρία, γεγονός που οδήγησε τον Συριακό Στρατό στο να προβεί σε κατάρριψη 4 Τουρκικών UAV.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.