Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Εεεε οχι ρε γ@μωτο....Για το <ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ> στις Παρελασεις, να απολογηθουμε θελουν οι Γυφτοσκοπιανοι ! ! !

Τους εχουν αποθρασυνει τελειως η Ανθελληνες που μας κυβερνουν....
Μας κανουν παρατηρησεις ο Γυφτοι τωρα ......
Ζητουν εφαρμογη της Συμφωνιας των πρεσπων πριν καν επικυρωθει....



Κριτική, ως απόρροια της Συμφωνίας των Πρεσπών, για τα συνθήματα…που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη ασκούν τα Σκόπια, σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτοφανής και σαφώς παρουσιάζει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση της ελληνικής πλευράς.

Ερωτηθείσα να σχολιάσει τα συνθήματα περί ελληνικότητας της Μακεδονίας, η αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, δήλωσε πως αυτά δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών, κάνοντας λόγο για δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια.

Αυτό δείχνει, είπε η υπουργός, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, προαναγγέλλοντας ότι οι Σκοπιανοί θα θέσουν το ζήτημα αυτό στη συνέχεια.

Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς, πρόσθεσε σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ. «Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη «Μακεδονία» η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία» είπε, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της αντιπολίτευσης των δύο χωρών.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.