Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ξεκινουν γεωτρησεις στην Κυπρο οι Αμερικανοι, εδωσαν για σφαξιμο τους Κουρδους και δεν τους ενοχλει ο Σαλεμενος....

Δεν υπαρχουν φιλιες και συμμαχιες κυβερνησεων.....
Μονο συμφεροντα...
Παρτε το αποφαση !



Oι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσαν το Σάββατο την NAVTEX, με την οποία δεσμεύουν την περιοχή, στην οποία – από τις 10 Νοεμβρίου έως και 25 Φεβρουαρίου – ο αμερικανικός πετρελαϊκός κολοσσός EXXON MOBIL σε συνεργασία με την Qatar Petroleum θα ξεκινήσει την πρώτη γεώτρηση στο Οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ.

Σύμφωνα με τη NAVTEX 364/18 από τις 10 Νοεμβρίου ξεκινούν οι προγραμματισμένες εργασίες για την προετοιμασία της γεώτρησης  και ως εκ τούτου καλούνται όλα τα πλοία που πλέουν στην περιοχή να επιδεικνύουν την ανάλογη προσοχή όταν πλησιάζουν στο συγκεκριμένο σημείο.

Η Τουρκία παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά εκτιμάται ότι έχει λάβει τα κατάλληλα ανταλαγματα από την Ουάσιγκτον και δεν θα επιχειρήσει να παρενοχλήσει τις εργασίες και την γεώτρηση δυο πετρελαϊκών κολοσσών ,που έχουν επενδύσει πολλά στην έρευνα του Οικοπέδου 10 της Κυπριακής ΑΟΖ και έχουν και την υποστήριξη των κυβερνήσεων τους.

Η αναμενόμενη γεώτρηση δίνει ισχυρή ώθηση στον συνολικό ενεργειακό σχεδιασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ το μπαράζ των πολυεθνικών ασκήσεων που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στο FIR Λευκωσίας και στην θαλάσσια περιοχή που επικαλύπτει και το Οικόπεδο 10 ,στέλνουν ένα ακόμη μήνυμα σε όσους πιθανόν έμπαιναν στον πειρασμό για προκλήσεις στην συγκεκριμένη περιοχή.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.