Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ εφαγε η υφυπουργος αμυνας Μαρια Κολλια στις Σερρες!!...<επομενο ηταν>!!!

<<ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!>>Της τα'χωσαν ....κανονικα της υφυπουργου αμυνας Μαριας Κολλιας,οι κατοικοι των Σερρων.....κατα την καταθεση στεφανου για την 28η Οκτωβριου!!
Δεν μπορουν πλεον να σταθουν πουθενα......οι Συριζανελ...απο τις αποδοκιμασιες του κοσμου!!!!Τι περιμενετε πια κυριοι της <<για πρωτη φορα αριστερα>>??Δεν βλεπετε οτι δεν σας θελει κανεις??Εχετε καταστρεψει την χωρα!!!!Ξεκουμπιστειτε απο δω!!!!

Οργή λαού για το Μακεδονικό στις Σέρρες: «Τα άκουσε» η ΥΦΑΜ Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα δέχθηκε η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά κατά την κατάθεση στεφάνων στις Σέρρες για την 28η Οκτωβρίου.

Εκτός της κ. Τσαρουχά αποδοκιμασίες δέχθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, με το πλήθος να φωνάζει το σύνθημα “η Μακεδονία είναι ελληνική”.

 Απάντηση στο γεγονός αυτό έδωσε η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλα Τσαρουχά, η οποία δήλωσε πως “ αν το τίμημα για να φύγει το μαύρο σύννεφο της διαπλοκής πάνω από την Ελλάδα, και για να ανακτήσουμε την ισχύ και την εθνική μας κυριαρχία, είναι να γίνουμε στόχος μερικών στημένων υβριστών, το θεωρώ το ελάχιστο έναντι του καθήκοντος για την Πατρίδα.

Οι στημένες ύβρεις δεν κλονίζουν στο ελάχιστο τον αγώνα μας για την πάταξη της διαπλοκής, την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και την ενδυνάμωση της πατρίδας μας.»

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.