Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Με @λβ@νική σημαία στην Ακρόπολη. Δεν τους εκτέλεσε ομως η Αστυνομία.....


Aυτούς δεν τους εκτέλεσε η ελληνική αστυνομία …

Εδω έχουμε την προκλητική ύψωση ξένης σημαίας σε δημόσιο χώρο μιάς άλλης χώρας με φόντο την Ακρόπολη χωρίς να τρέχει κάστανο…
Δεξιά έχουμε την ύψωση σημαίας επί εδαφών στα οποία κανονικά θα έπρεπε να κυματίζει αγέρωχα και ως απάντηση τον δόλιο θάνατο τού εικονιζόμενου…
Αίτιοι και για τίς δύο περιπτώσεις, οι ”Έλληνες” πολιτικοί τής περίφημης μεταπολίτευσης….

Από ρεπορτάζ της εποχής Δύο νεαροί υψώνουν την Αλβανική σημαία κοντά στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης ώστε να φωτογραφηθούν και στη συνέχεια να ανεβάσουν το στιγμιότυπο στο facebook.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε  στη σελίδα του facebook Rinia Shqiptare Ne Greqi – Αλβανική Νεολαία Στην Ελλάδα!

Βέβαια οι νεαροί δεν βρίσκονται στο ναό της Ακρόπολης, αλλά κοντά στο σημείο.
Υπενθυμίζεται ότι όταν πριν λίγο καιρό, Έλληνες πολίτες επιχείρησαν να σηκώσουν τη γαλανόλευκη πάνω στην Ακρόπολη, οι φύλακες δημιούργησαν θέμα απαγορεύοντάς τους να ανοίξουν οποιαδήποτε σημαία στο βράχο της Ακρόπολης.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.