Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Δημοσιογρ@φος που κλώτσησε λ@θρομετ@ν@στες αθωώθηκε...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ! ! !

Ουγγαρία....
Το δικαστήριο απάλλαξε τη δημοσιογράφο που κλώτσησε μετανάστες.....
Πολύ σημαντική είδηση και για εμάς...

Μια δημοσιογράφος που είχε χτυπήσει και κλωτσήσει μετανάστες οι οποίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της μεταναστευτικής κρίσης του 2015, απαλλάχθηκε σήμερα από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ουγγαρίας που ακύρωσε την προηγούμενη καταδίκη της από κατώτερα δικαστήρια.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι το πρωτοδικείο και το Εφετείο, που είχαν κρίνει ένοχη την δημοσιογράφο Πέτρα Λάζλο δεν της είχαν αποδώσει την ορθή κατηγορία. Την εποχή εκείνη, το βίντεο που εικονίζει τη Λάζλο να κλοτσάει έναν άνδρα και τον γιο του και να προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά σε ένα κοριτσάκι, στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας οργή. Την ίδια περίοδο η Βουδαπέστη δεχόταν ήδη σφοδρές επικρίσεις για την εχθρική στάση της απέναντι στους μετανάστες.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2015, στο αποκορύφωμα της μεταναστευτικής κρίσης. Εκείνη την ημέρα, πολλές ομάδες μεταναστών έσπασαν την αλυσίδα που είχαν σχηματίσει οι Ούγγροι αστυνομικοί και πέρασαν στο ουγγρικό έδαφος.
ΠΗΓΗ

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό που έκανε το γύρο του κόσμουΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.