Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@στ@ρδος λιγότερος,,,Δείτε τι γράφουν και ακόμη τους ταίζουμε τους Κατσαπλιάδες!

Διωξτε τους ολους ρε, ολους....
Να πανε απο κει που ηλθαν και να τρωνε παλι βελανιδια.....



Οι αλβανικές αθλιότητες ξεπέρασαν κάθε όριο καθώς η ομάδα στην οποία είναι διευθυντής ο αδερφός του Έντι Ράμα ύψωσε βλάσφημο και προσβλητικό πανό για τη μνήμη του Κ. Κατσίφα και τον Ελληνισμό που ανέγραφε «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@στ@ρδος λιγότερος».

Οι Αλβανοί είναι εκτός ελέγχου. Η αρχή είχε γίνει από τον ίδιο τον Ε.Ράμα ο οποίος επέπληξε την Ελλάδα επειδή διαμαρτυρήθηκε για τον θάνατο ενός «τρελού, εξτρεμιστή».

 Ακολούθησαν προκλητικά δημοσιεύματα και το βράδυ της Δευτέρας η αθλιότητα μεταφέρθηκε στο γήπεδο στον αγώνα μεταξύ της Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.


Οι οπαδοί της πρώτης ανάρτησαν πανό που καμιά σχέση δεν έχει με το ποδόσφαιρο το οποίο έγραφε σχετικά

«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος».

Ο Όλσι Ράμα είναι Διευθυντής του ποδοσφαιρικού συλλόγου ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ και βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο σφοδρών επιθέσεων από κύκλους της ομογένειας.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο διαβόητος Γκαζμέντ Ντέμι παράγοντας του τσάμικου λόμπι και χρηματοδότης των δράσεων τους.

To πιο σημαντικό είναι πως η αλβανική Αστυνομία δεν έκανε καμία κίνηση απομάκρυνσης του πανό.
Αποσπασμα πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.