Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αυτοι ειναι οι φονιαδες, κανει την παπια ο Τσιπρ@ς, δεν τολμα να μιλησει, τον κρατα ο @λβ@νος....

ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.....
ΚΟΤΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.....
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ Τ’ ΑΧΑΜΝΑ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ


Με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έρχονται καθημερινά στο φως δεν μένει καμία αμφιβολία ότι ο θάνατος του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα ήταν εν ψυχρώ δολοφονία. Αυτή η εν ψυχρώ δολοφονία όμως δεν ήταν ένα «αποσπασματικό» γεγονός που οφείλεται παραδείγματος χάριν μόνο στην αποθράσυνση των Αλβανών κατσαπλιάδων. Συνδέεται άμεσα και με τη νέα προδοσία που κυοφορείται εδώ και αρκετό καιρό σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων στα βόρεια σύνορα της χώρας και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την Αλβανία…

Σήμερα φέρνουμε στο φως αυτή την προδοσία και τη διασύνδεσή της με την εκτέλεση του 35χρονου ομογενή από τον ελεύθερο σκοπευτή που, κατόπιν διαταγής, του φύτεψε τις δύο σφαίρες, στην καρδιά. Με λίγα λόγια, η υπόθεση έχει άμεση σχέση με την «παράδοση» της Βορείου Ηπείρου που έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση Τσίπρα στους Αλβανούς.

Παράλληλα με την παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, επιχειρείται -στα μουλωχτά όμως- να παραδοθεί πλήρως και η Βόρεια Ήπειρος στο καθεστώς του ναρκέμπορου Ράμα ο οποίος ύστερα και από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και με τη στήριξη των ΗΠΑ έχει βαλθεί να δώσει σάρκα και οστά στη «Μεγάλη Αλβανία».

Το ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης, δημιουργεί δημοσιογραφικά και εθνικά ζητήματα, που θα συζητηθούν. Τίποτα εδώ δεν γράφεται για πλάκα και το ξέρετε. Την έχουν πουλήσει την Βόρειο Ήπειρο και αυτό, ο δολοφονηθείς, το είχε πάρει χαμπάρι.

Για θυμηθείτε τι είχε γράψει: «Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη….. Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.