Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Μπράβο Μπουμπουλίνα μου ! ! ! Γυναίκα παρέλασε μπροστά στη Βουλή με την σημαία της Βεργίνας: '' Προδότες, ντροπή σας '' ! ! ! !

Εύγε στην Μπουμπουλίνα που βροντοφώναξε  ''Προδότες, ντροπή σας'' ! ! ! !
Οργή Ελλήνων για την εκχώρηση της Μακεδονίας μας. Στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας, σημειώθηκε μικρο ένταση. Ενώ η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου βρισκόταν σε εξέλιξη, μια γυναίκα που συμμετείχε σε αυτήν, κρατώντας μια σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας, κοντοστάθηκε μπροστά στους επισήμους! Δείτε βίντεο Η παρέλαση ουσιαστικά διακόπηκε, με την γυναίκα κοιτά τους επισήμους. Ένας άνδρας φαίνεται να κατευθύνεται στο σημείο και να την απομακρύνει. Η γυναίκα συνεχίζει να παρελαύνει αλλά με… πλάτη στους υπόλοιπους, έχοντας ουσιαστικά το βλέμμα της ακόμη στους επισήμους. Ακούγεται μάλιστα να φωνάζει «προδότες, ντροπή σας», χωρίς να είναι βέβαιο αν το έλεγε στους επισήμους ή στον άνδρα που την απομάκρυνε.







Δειτε το βιντεο : ΕΔΩ


Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.