Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Αισχος ρε ξευτιλισμενοι......Ανενοχλητος προκαλει στην Καβαλα ο Βρωμοτουρκος και κανεις δεν αντιδρα ! ! !

Προκαλει, η δεν προκαλει;
Γιατι δεν εχει καμμια συνεπεια;
Το παληκαρι στην Βορειο Ηπειρο για την σημαια το σκοτωσαν....

Μια φωτογραφία ενός Τούρκου τουρίστα και προφανώς του γιου του που κοιτάνε την προς την Παλιά Πόλη της Καβάλας δημοσίευσε η ιστοσελίδα Kavalapost.

Έως εδώ όλα καλά. Όμως αν προσέξει κανείς την φωτογραφία θα δεί ότι ο Τούρκος τουρίστας και ο γιός του κάθε άλλο από ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές έχουν στο μυαλό τους, αφού η σύζυγος προφανώς, κατάφερε και τράβηξε μια προκλητική φωτογραφία με τα δύο μέλη της οικογένειας να φέρουν στην πλάτη του την τουρκική σημαία με τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Μάλιστα, κάτω από την εικόνα του Κεμάλ υπάρχει η φράση «atam izindeyiz«, η οποία σημαίνει «(ιδρυτή) πατέρα μου, ακολουθούμε τα βήματά σου».

Και για να μην νομίζει κανείς ότι όλα αυτά είναι δημιούργημα κάποιας παρέμβασης η φωτογραφία και ο σχολιασμός που υπάρχει για τη φωτογραφία αυτή, αναρτήθηκαν στο instagram, από τον Τούρκο τουρίστα, ο οποίος μπορεί νωρίτερα να απολάμβανε το γεύμα του λέγοντας στους Έλληνες σερβιτόρους πόσο ωραία είναι η Καβάλα, αλλά από μέσα του σκέπτονταν πως θα πραγματοποιήσει αυτό το μικρό κατόρθωμα του.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις με τους γείτονές μας, δεν είναι οι δικές μας “παραξενιές”, αλλά ο ακραίος εθνικισμός των Τούρκων, των Αλβανών και των Σκοπιανών.

Μετά από αυτό αναρωτιέται κανείς αυτούς τους Τούρκους τουρίστες θέλουμε στην Ελλάδα.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.