Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ηλθε με δικα του εξοδα απ την Χιο, να βοηθησει στην κατασβεση της Πυρκαγιας....Υπαρχουν ακομη λεβεντες Ελληνες ! ! !

Αυτοι οι Ελληνες δικαιουνται παρασημα....
Οχι εσεις, λεχριτες, προδοτες, που πουλησατε την Μακεδονια, καψατε τους Ελληνες στο Ματι και τους πνιξατε στην Μανδρα.....






Συ­γκλο­νί­ζει η ιστο­ρία του εθε­λο­ντή Πυ­ρο­σβέ­στη, Λε­ω­νί­δα Βοριά, ο οποί­ος με δικά του έξοδα, ξε­κί­νη­σε από τη Χίο τη Δευ­τέ­ρα, έφτα­σε στον Πει­ραιά , και από εκεί στη Ρα­φή­να, για να βοη­θή­σει και εκεί­νος στην κα­τά­σβε­ση της φο­νι­κής, όπως απο­δεί­χθη­κε, πυρ­κα­γιάς.

Την συ­γκι­νη­τι­κή αυτή ιστο­ρία, φα­νέ­ρω­σε στο irafina.​gr, ο πρό­ε­δρος των Ερ­γα­ζο­μέ­νων του Δήμου Ρα­φή­νας – Πι­κερ­μί­ου, Σταύ­ρος Τζι­βι­τζής, ο οποί­ος μας ανέ­φε­ρε:

Ο Λε­ω­νί­δας, δυο ημέ­ρες χωρίς στα­μα­τη­μό δίπλα και μαζί με τους εθε­λο­ντές και το προ­σω­πι­κό της Πο­λι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Ρα­φή­νας – Πι­κερ­μί­ου, συμ­με­τεί­χε στην κα­τά­σβε­ση και σε όλες τις επι­χει­ρή­σεις του Τμή­μα­τος και στις  εθε­λο­ντι­κές ερ­γα­σί­ες που του ζη­τή­θη­καν.

Κοι­μή­θη­κε λίγες ώρες στο πα­γκά­κι έξω στο πυ­ρο­φυ­λά­κιο, και μας θύ­μι­σε,πως είναι η ανι­διο­τε­λή προ­σφο­ρά και το φι­λό­τι­μο.

Αυτός είναι ο Λε­ω­νί­δας Βο­ριάς από την Χίο. Αθλη­τής του ΜΜΑ (πα­γκρα­τιο) μέλος πο­λύ­τε­κνης οι­κο­γέ­νειας.

Ο Λε­ω­νί­δας για μας πλέον δεν είναι απλά ένας γνω­στός, αλλά είναι οι­κο­γέ­νεια.

Φεύ­γο­ντας απόψε θα μας λεί­ψει αλλά σύ­ντο­μα θα τον ξα­να­δού­με τον αδερ­φό μας. Είτε εδώ, είτε εκεί, είτε κάπου αλλού που θα χρεια­στεί η πραγ­μα­τι­κή εθε­λο­ντι­κή προ­σφο­ρά.

Τιμή μας που σε γνω­ρί­σα­με Λε­ω­νί­δα και που σε εί­χα­με δίπλα μας.

    Στην φωτό από αρι­στε­ρά προς τα δεξιά: Ο Διοι­κη­τής της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Ν. Μά­κρης Δα­μια­νός Πα­πα­δό­που­λος, ο Απο­στό­λης Ασβε­στά­ρης, ο Λε­ω­νί­δας Βο­ριάς και ο Μάνος Τσα­λια­γκός
https://www.xiakoslaos.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.