Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ελεος! Αν@ρχο@πλυτοι στην θεσσαλονίκη επιτέθηκαν σε φορτηγό που μετέφερε βοήθεια σε Πυρόπληκτους Έλληνες ! Τραυματίες οδηγός και συνοδηγός...

Αν είναι δυνατόν  !!!!!!
Έλληνες να εμποδίζουν βοήθεια για Έλληνες που είναι τραυματισμένοι και έχουν ανάγκη από βοήθεια με τα το μεγαλο κακο που τους βρηκε τους ανθρωπους....
Και αντί να βοηθάνε κάνουν πόλεμο τα @΄λυτα;;;;;;;;;
Μονο Ντροπή τίποτα άλλο.......
Επίθεση σε βαν από «αγνώστους» με δίκυκλα σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Πιο αναλυτικά, το βαν κινούνταν στην περιοχή των Μετεώρων περίπου στις 20.30 όταν έξι φασίστες τρόφιμοι των ιδρυμάτων της νέας τάξης, με καμένο εγκέφαλο από την πολλή νεοταξίτικη κατήχηση, επιβαίνοντες σε δίκυκλα το προσέγγισαν και επιτέθηκαν εναντίον των επιβαινόντων. Το βαν μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αθήνας.
Ακροδεξιοί έφαγαν ξανά ξύλο από ακροαριστερούς
Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για βαν της εθνικιστικής οργάνωσης «Ιερός Λόχος».
Οι φασίστες διεθνιστές έστησαν ενέδρα στον οδηγό, καθώς είχαν πληροφορηθεί ότι η εν λόγω οργάνωση πραγματοποίησε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην πλατεία Μετεώρων.
Ο οδηγός του βαν και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν, από χτυπήματα που δέχθηκαν από τους κοκκινόμαυρους ψυχοπαθείς Ναζί, από τους οποίους ο ένας συνελήφθη, αλλά ΦΥΣΙΚΑ θα αφεθεί ελεύθερος, καθώς αυτά τα ανεγκέφαλα κτήνη προστατεύονται από υπέρτερες δυνάμεις, που κάποτε θα λογοδοτήσουν στην ανθρωπότητα.






granazi1.blogspot.com - Makeleio.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.