Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Μιλησε για θυσια νεκρων, αυτος που ευχαριστησε τους λ@θρο επειδη διαλεξαν την χωρα μας!

Τι εννοει ο διορισμενος Προεδρος ;
Τι εννοει λεγοντας ΘΥΣΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ; 
Υπαρχει κατι που δεν ξερουμε ;




«Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι η θυσία τους όχι μόνο δεν πήγε χαμένη, αλλά καθορίζει το δικό μας δημοκρατικό χρέος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,
Προκόπης Παυλόπουλος, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών.
«Η συμπαράστασή μας στα θύματα είναι αμέριστη», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η ιστορία «είναι στην πραγματικότητα ο αδέκαστος κριτής που δεν θα μας συγχωρήσει κανέναν εφησυχασμό».
Σε αυτό το πλαίσιο, ζήτησε να μην υπάρξουν ρήγματα στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.
Τι εννοεί ΘΥΣΙΑ κυριε πρόεδρε? Μηπως λέτε οτι σχεδιάστηκε να καεί η περιοχή και επρεπε να  καούν ζωντανοί ? Θυσιάστηκαν για ποιο σκοπό σας?
Και αφού θυσιάστηκαν οι φωτιές ηταν ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ απο ξενα κέντρα στα οποία είστε υπάλληλος όπως και οι περισσότεροι στη δήθεν κυβέρνηση.Υπάλληλοι ξενών συμφερόντων οπως ο κ.Τσίπρας που ήρθε μετα τις φωτο με τον ΖΑΕΦ και το γιορτάσι της παράδοσης του Ονόματος και της Ιστορίας απο Βοσνία και δήλωσε οτι μόλις πάτησα το πόδι μου στη Χωρα σας!!!! ΔΗΛΑΔΗ δεν είναι Χώρα του ΔΗΛΑΔΗ εκτελεί εντολές ξενών Κεντρων!!!! στη Χωρα μας..
Ο υπεύθυνος Πολτικής Προστασίας κ.Σκουρλέτης δεν εδωσε εντολή εκκένωσης των κατοίκων με 8 μποφόρ και τη φωτιά να κατεβαίνει..Η Περιφερειαρχης κ.Δουρου και οι Δήμαρχοι της περιοχής δεν έδωσαν εντολή εκκένωσης…..
http://amazonios.net

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.