Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Αττική : Ισχυρή καταιγίδα βούλιαξε αυτοκίνητα σε ύπαιθρο και πάρκινγκ στο Μαρούσι !!! Έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζοί !!!!

Μετά τις φονικές φωτιές ήρθαν και οι καταιγίδες να πλήξουν ότι απέμεινε....
Η Φύση εκδικείται και οι εμπρηστές χαίρονται με την καταστροφή που προκάλεσαν....   
Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην θρηνήσουμε ανθρώπους από την πλημμύρα......

Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει αυτή τη στιγμή τα βόρεια προάστια. Κεντρικοί δρόμοι στο Μαρούσι έχουν μετατραπεί σε χείμαρρους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος έκανε έκκληση μέσω του ΣΚΑΙ στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζοί στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης: «Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..».

Δείτε το βίντεο : https://youtu.be/Tbl6IIRK3Fc




makeleio.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.