Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Κουρουμπλής για αγνοούμενους και για τους νεκρούς, δεν είναι δεκάδες κι εκατοντάδες... Δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικοί...Εαν ήταν τα δικά σου παιδιά ;;;;; Το ίδιο θα έλεγες ;;;;;;;;

Πόσο ξεφτίλας είσαι ρε ερείπιο που θέλεις 10 άτομα να σε κρατάνε ;;;;;
Εαν ήταν τα δικά σου παιδιά ;;;;;
Το  ίδιο θα έλεγες ;;;;;;;; 
Γιατί σε πληρώνουμε εσένα;;;;;;
Δεν πρόσφερες και τίποτα !!!!
Κηφήνας είσαι και σε πληρώνουμε και από πάνω !!!!!  

Κουρουμπλής στον ΑΝΤ1 κατά Δημάρχου Ραφήνας για τον αριθμό των αγνοουμένων

Την θλίψη του για τους νεκρούς από την φονική πυρκαγιά εξέφρασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιωτης Κουρουμπλής. 

Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή το Λιμενικό Σώμα διέσωσε 715 ανθρώπους και ευχαρίστησε τους άνδρες του λιμενικού που, όπως είπε, σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες μετέφεραν χωρίς να υπάρχει ούτε ένας τραυματισμός όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο, υπογράμμισε πως δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικοί.

Ο κ. Κουρουμπλής, ανέφερε ότι επίσημα οι καταγραφές για τον αριθμό των αγνοούμενων είναι μικρός, διαψεύδοντας τις αναφορές του Δημάρχου Ραφήνας ότι οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες.

«Οι πληγές καταμετρώνται και με έναν τρόπο που αρμόζει σε μια σύγχρονη Πολιτεία θα αντιμετωπιστούν», είπε τέλος ο υπουργός Ναυτιλίας.


Δειτε το βιντεο :ΕΔΩ . https://youtu.be/W3SM2WvG68A




ant1news.gr





Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.