Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ακομη και την ωρα της καταστροφης συνεχιζουν τις προκλησεις, οι Γυφτοσκοπιανοι φιλοι του Τσιπρα...

Δεν χανουν ευκαιρια να καπηλευονται το ονομα της Μακεδονιας εστω κι αν πατανε σε πτωματα..................
Κλειστε τους τα συνορα ρε και παρτε πισω οποιαδηποτε αναγνωριση να μαθουν να σεβονται....
Δειτε τι γραφουν....




Το υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει λάβει ακόμη πληροφορίες για ‘Μακεδόνες’ πολίτες που έχουν υποβάλλει αίτηση για βοήθεια σε διπλωματικές και προξενικές αποστολές στην Ελλάδα, σε περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές στην Αττική, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα.

Προσθέτει, υπάρχει επικοινωνία με τα θεσμικά όργανα της περιοχής της Αθήνας, αλλά και με τις σχετικές υπηρεσίες.

«Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι προς το παρόν οι ‘Μακεδόνες’ πολίτες δεν έχουν υποβάλει αίτηση για βοήθεια στο Διπλωματικό και Προξενικό Γραφείο μας στην Αθήνα. Επιπλέον, ενημερώνουμε ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση να επικοινωνήσουν με τις διπλωματικές και προξενικές αρχές της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’ στην Αθήνα -0030 694 474 3071», σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών.

(Στοιχεία από makfax.com.mk)
--
The Hellenic Information Team

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.