Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ελεος... Με Ανθυποβρυχιακό Αμερικανικό αεροσκάφος, η κυβερνηση των γελοίων του Τσιπρ@, ψάχνει στα βουνά να βρει εμπρηστές !!!!!!

Γελάνε και τσιμέντα μαζί τους, νομίζουν ότι οι εμπρηστές κινούνται με υποβρύχια στα βουνά !!!!!!!!!
 Ανθυποβρυχιακό (!) αεροσκάφος P-8 Poseidon έστειλαν στα Γεράνεια Ορη οι Αμερικανοί, την Τρίτη 24/07 κατόπιν αιτήματος του υπουργείου Εθνικής Αμυνας  για «να καταγράψει κάθε ύποπτη κίνηση», υποθέτουμε των εμπρηστών!

Ετσι η «αμερικανική εναέρια αποστολή καταγραφής των εμπρηστών» που εξήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ.Τζανακόπουλος «με UAV» εξελίχθηκε σε... ανθυποβρυχιακή αποστολή «του βουνού».

Αρχικά όπως είπε ο Δ.Τζανακόπουλος (στο 6'.38'' του βίντεο) κανόνισε να έρθει «ειδικά εξοπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος» για να ανιχνεύσει τις «ύποπτες κινήσεις».

Εν τέλει το UAV δεν πέταξε ή τουλάχιστον δεν πέταξε μόνο του: Εφεραν... ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος για να βρει τους εμπρηστές!

Και μάλιστα όχι όποιο-κι-όποιο ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος, αλλά ίσως το κορυφαίο ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος του κόσμου το P-8 Poseidon, όπως ενημέρωσε την Τρίτη το μεσημέρι, άνθρωπο του pronews.gr, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ, αντιπλοίαρχος Β.Μπελετσιώτης λέγοντας «Στείλανε Papa-8 αλλά έχει προσγειωθεί ήδη» (ο κωδικός του P-8 Poseidon).

Σε ερώτηση αν επιχείρησαν και UAV MQ-Reaper η απάντηση του εκπροσώπου ήταν «Τι να πω, αυτά τα μπερδεύω αυτά» κι είχε δίκιο ο άνθρωπος: Τι να καταλάβει; Οτι έστελναν ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη στα Γεράνεια για να ανακαλύψουν τους «εμπρηστές»;

Εκτός και αν υπήρχαν πληροφορίες ότι οι εμπρηστές... κινούνται με υποβρύχια!

Οπως πληροφορηθήκαμε το ανθυποβρυχιακό P-8 Poseidon, το κορυφαίο ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος του ΝΑΤΟ και πιθανότατα του κόσμου, ήρθε από τη Σικελία για να κυνηγήσει εμπρηστές στα Γεράνεια.

Πέταξε για περισσότερο από μια ώρα πριν αποσυρθεί στη βάση της Σούδας.

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία  ένα αεροσκάφος του αμερικανικού Ναυτικού, κυνηγός ρωσικών ή κινεζικών υποβρυχίων, να χρησιμοποιείται για κυνηγήσει εμπρηστές. Φανταζόμαστε τα ειρωνικά σχόλια των Αμερικανών, όταν τους ζητήθηκε να στείλουν ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος στο... βουνό!

Και δείχνει την «τρικυμία εν κρανίω» που επικράτησε στο μυαλό των κυβερνητικών σχεδιασμών την ώρα της κρίσης...






pronews.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.