Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Τα Μεμέτια δεν σεβαστήκανε ούτε την εθνική μας καταστροφή....


Η Ελλάδα πενθεί και υποφέρει και τα μεμέτια αλωνίζουν ανενόχλητοι με 35 παραβιάσεις στο Αιγαίο...
Βρήκαν και τα κάνουν....
Αφού η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη....
Τις τελευταίες δύο ημέρες η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας, καθώς μετράει ήδη 74 νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Από τους πρώτους ηγέτες που έσπευσαν να προσφέρουν χείρα βοηθείας στη χώρα μας ήταν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε και κατ’ ιδίαν συνομιολία με τον Αλέξη Τσίπρα, το μεσημέρι της Τρίτης. Την ίδια μέρα, τουρκικά κατασκοπευτικά και μαχητικά προέβησαν σε 35 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, δύο κατασκοπευτικά CN-235 και ένας σχηματισμός από 4 F-16, παραβίασαν τον εναέριο χώρο σε περιοχές πάνω από το Κεντρικό, το Βορειοανατολικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τις 34 από τις 35 παραβιάσεις πραγματοποίησαν τα κατασκοπευτικά CN-235, ενώ καταγράφηκαν και 3 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.



makeleio.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.