Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δεν δεχεται Ευρωπαιους παρατηρητες ο Σαλεμενος, δεν θελει εκπληξεις

Σιγα μην αφησει να του χαλασουν την πιατσα οι Απιστοι ....
Θ βαλει παρατηρητες εκει που ξερει οτι δεν θαχει προβλημα !




Δύο Ευρωπαίοι βουλευτές, ένας Γερμανός και ένας Σουηδός, γνωστοποίησαν σήμερα ότι η Άγκυρα τους αρνήθηκε την είσοδο στην Τουρκία, όπου επρόκειτο να παρακολουθήσουν, ως διεθνείς παρατηρητές, τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Ο Γερμανός βουλευτής Αντρέι Χούνκο, του κόμματος Die Linke, επρόκειτο να συμμετάσχει στην ομάδα παρατηρητών των βουλευτικών και προεδρικών εκλογών για λογαριασμό του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ-OSCE).


Όμως, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο στη Βιέννη, ο Τούρκος αντιπρόσωπος του ΟΑΣΕ ενημέρωσε τον οργανισμό ότι η είσοδος στην τουρκική επικράτεια δεν του επιτρέπεται, είπε ο Γερμανός βουλευτής.

«Υπό την ιδιότητα του βουλευτή της γερμανικής Μπούντεσταγκ και μέλους της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, συμμετείχα στην επιτήρηση σχεδόν όλων των εκλογικών αναμετρήσεων στην Τουρκία» επισήμανε ο Χούνκο.

Και στον Σουηδό βουλευτή των Οικολόγων-Πρασίνων Τζαμπάρ Αμίν, που είχε ήδη φθάσει στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, οι τουρκικές αρχές αρνήθηκαν την είσοδό του στη χώρα....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.