Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Βουλιαξε καποτε η Σοβιετικη Ενωση απ την οικονομια κι ο Σαλεμενος νομιζει οτι αυτος θα γλυτωσει....

Τον λεω παντα Σαλεμενο....
Και οχι χωρις λογο...
Διαβαστε τι τον περιμενει κι αυτος τον χαβα του.....






Σε οικονομικό Αρμαγεδών οδηγείται πλέον η Τουρκία λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες εκλογές, και αυτό αποτυπώνεται στους ειδικούς δείκτες της παγκόσμιας οικονομίας.H επίμονη κόντρα του Ταγίπ Ερντογάν με την κεντρική τράπεζα της Τουρκίας και η πρόσφατη υποβάθμιση του αξιόχρεου της γειτονικής χώρας έχουν θέσει σε κλοιό πιέσεων το τουρκικό νόμισμα.

Δεν αποκλείεται οι πιέσεις στο τουρκικό νόμισμα να ενταθούν το προσεχές διάστημα, με τις γεωπολιτικές εξελίξεις να διαδραματίζουν και αυτές το ρόλο τους. Το «ναδίρ» στις σχέσεις της Τουρκίας τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει αντίκτυπο και στην οικονομία, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Ο  πιστωτικός κίνδυνος της Τουρκίας, ή CDS  αυξάνεται οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στην ολική οικονομική καταστροφή, και τον εσωτερικό εμφύλιο όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στην ιστοσελίδα μας.

Τα τουρκικά  πενταετή credit default swaps (CDS) αυξήθηκαν κατά 15 μονάδες βάσης (bps) και έφτασαν στις 338 μονάδες βάσης, το υψηλότερο επίπεδο εδώ και 2,5 χρόνια.

Η Τουρκία, η  Νότια Αφρική, μαζί με την Ουκρανία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία, αποτελούν τις πιο επικίνδυνες οικονομίες στον...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.