Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τα F35 περιμενει σε μερικες μερες ο Σαλεμενος αλλα μαλλον θα περιμενει πολυ ακομη....

Περιμενει να παρει το πρωτο πριν τις εκλογες...
Τα πραγματα ομως δεν πηγαινουν οπως θαθελε..
Οι συμμαχοι του εχουν παραπονα....







Νέα τροπολογία της Γερουσίας των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας - Εμποδίζουν των πώληση των F-35 στην Άγκυρα - Ο Ερντογάν ήθελε να παραλάβει το πρώτο τις επόμενες μέρες - Πλήγμα για τον «σουλτάνο» η αμερικανική απόφαση λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές στην Τουρκία

F-35 ονειρεύεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά F-35… δύσκολα θα δει στην Τουρκία πριν από τις εκλογές της Κυριακής (24.06.2018). Οι ΗΠΑ επεφύλασσαν ακόμη ένα «χαστούκι» στον Τούρκο πρόεδρο.

Και αυτή τη φορά ήρθε από τη Γερουσία. Η οποία, τη Δευτέρα (18.06.2018) , ενέκρινε τροπολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εμποδιστεί ή να καθυστερήσει η μεταφορά του προηγμένου μαχητικού F-35 και της τεχνολογίας του στην Τουρκία. ΗΠΑ και Τουρκία είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, μεν, οι σχέσεις Ουάσινγκτον – Άγκυρας είναι όλο και… χειρότερες δε!

Στελέχη τόσο των Ρεπουμπλικάνων όσο και των Δημοκρατικών στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων θέλουν να βάλουν «πάγο» στη μεταφορά των αεροσκαφών πέμπτης γενιάς και της τεχνολογίας τους στην Τουρκία. Ο νόμος που περιέχει την τροπολογία θα πρέπει τώρα να εναρμονιστεί με το κείμενο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί και το νομοθέτημα να κυρωθεί πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

Ψάχνουν τρόπο να… ξεφορτωθούν την Τουρκία...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.