Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Μπραβο ρε παληκαρια . Τσιπρας, Κοτζιας, Καμμενος, Ανεπιθυμητοι στην Κυπρο !

Φυσικο και επομενο ειναι...
Μετα απ ολα οσα εκαναν θαπρεπε να το περιμενουν....
Και ειμαστε ακομη στην αρχη !






Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ οι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων» της πρωταθλήτριας ποδοσφαιρικής ομάδας της Κύπρου εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση μετά τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ, στην οποία χαρακτηρίζει ως «προδότες» τους παραπάνω Ελληνες πολιτικούς και κατηγορώντας τους ότι διέπραξαν «εσχάτη προδοσία». Ο σύνδεσμος των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ τονίζει ότι «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» προσθέτοντας εμφατικά: «Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ έχει ως εξής:
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.