Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Υπαρχουν πολλοι Ανθελληνες τελικα ! Στο 5% ο Τσυριζα στην Βορειο Ελλαδα ! ! !

Μπορει να εξαφανιστηκε ο Καμμενος,  αλλα το 5% του Τσιπρα στην Βορειο Ελλαδα 
ειναι παρα πολυ δυστυχως.....


Η υπόθεση του Μακεδονικού και της φιέστας στις Πρέσπες έχει έντονο παρασκήνιο.
Πίσω από τα φλας των φωτογράφων, τα χαμόγελα, τις γραβάτες και τις υποσχέσεις για μια νέα εποχή, υπάρχουν πολλά μυστικά και ψέματα που μπορούν να αποτελέσουν τον εμβρυουλκό σοβαρών πολιτικών εξελίξεων.

Ηδη, η εξαέρωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι το πρώτο μήνυμα της κοινωνίας προς τον Πάνο Καμμένο.
Όπως και οι μυστικές έρευνες που έχει στα χέρια του και το Μέγαρο Μαξίμου και οι οποίες δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μονοψήφια ποσοστά στις περιοχές πάνω από τη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον τρεις νομούς της Βορείου Ελλάδας τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος κινούνται στα επίπεδα του 5% όταν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγράψει εντυπωσιακά ποσοστά παίρνοντας «γαλάζια» κάστρα....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.