Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Κοτζιας: Η μαστουρωμενος ειναι με ληγμενα χαπια, η μας δουλευει....

Προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειμαστε βλακες...
Δεν ειναι δυνατον να λενε οτι λενε και να τα πιστευουν ....




Στην κυβέρνηση είτε προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι απήχηση έχει στον ελληνικό λαό η εκχώρηση της Μακεδονίας είτε κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

«Τελείωσε ένα από τα μεγάλα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Η πλειοψηφία του κόσμου καταλαβαίνει οτι εμείς δεν φτιάξαμε πρόβλημα αλλά το λύσαμε. Κάθε αλλαγή προκαλεί ανασφάλεια».

Αυτή την δήλωση την έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς όταν ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Στο ερώτημα πως αντιμετωπίζει τις δημοσκοπήσεις ο υπουργός Εξωτερικών είπε: «Αυτή που μου λέτε είναι παλιά. Είναι τριών χρόνων. Εχω δημοσκοπήσεις κι εγώ τρέχουσες. Ηταν στην αρχή μπροστά αυτοί που έχουν αμφιβολίες και τώρα προηγούνται λίγο αυτοί που είναι μαζί μας. Το ποσοστό είναι 47% με 44%».

Μάλιστα έφερε και παράδειγμα από την καθημερινότητα. «Ο άλλος», είπε, «πάει και παντρεύεται και αναρωτιέται αν κάνει το σωστό. Έχουμε μια μανία στο Νότο της Ευρώπης. Ερωτεύεται μια νεαρά έναν νεαρό και παντρεύονται. Και κάνουν και παιδί και μετά έρχεται ο καυγάς. Ο γιος ποιανού παππού το όνομα θα πάρει; Φτάνουν μέχρι και το διαζύγιο. Τελικά αν βρουν λύση καταλήγουν στην σύνθετη ονομασία. Και του ενός παππού και του άλλου».

Ο κ. Κοτζιάς είπε ακόμα ότι οι σκοπιανοί υπέγραψαν οτι η δική τους ιστορία δεν εχει καμια σχέση με την δική μας. «Για πρώτη φορά οι σκοπιανοί αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία Μακεδονία», είπε.

Πρόσθεσε ότι άλλαξαν το όνομα του....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.