Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Διαβαστε τι λεει το λαμογιο ο Μητσοτακης για την Μακεδονια...

 Ομολογει το ζαβο, οτι ειναι κι αυτος στο κολπο....
Δουλευει τους ηλιθιους που τον ψηφισαν για να μην του φυγουν σε αλλο κομμα....
Καποτε πρεπει να απαλλαγουμε απ το σοι των χαραμοφαηδων Μητσοτακηδων !




Σε αποκαλύψεις για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις δεσμεύσεις που έχει πάρει για το θέμα της συμφωνίας στο Μακεδονικό προχωρά η γερμανική εφημερίδα FAZ. Όπως αναφέρει, επικαλούμενη πηγές από το Βερολίνο, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έχει δεσμευτεί επανειλημμένως πως δεν πρόκειται να ακυρώσει τη συμφωνία και ανέφερε πως «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μη χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ».

Η διγλωσσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μακεδονικό έχει καταγραφεί επανειλημμένως τόσο με τις επίσημες θέσεις της ΝΔ για το ονοματολογικό και με τις δηλώσεις του, μόλις πριν από λίγους μήνες, που ζητούσε λύση με σύνθετη ονομασία erga omnes, όσο και με τις διαπραγματεύσεις που έκανε η ΝΔ ως κυβέρνηση και τα απόρρητα έγγραφα του υπ. Εξωτερικών, τα οποία αποχαρακτηρίστηκαν. Οι αποκαλύψεις της FAZ έρχονται να προστεθούν στους επικίνδυνους για τη χώρα τακτικισμούς του προέδρου της ΝΔ, που αρέσκεται να μιλάει για «υπεύθυνη αντιπολίτευση...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.