Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Πυρηνικα οπλα ετοιμαζει η Τουρκια !

Αν δεν κανουν κατι να το προλαβουν σε λιγο θα ειναι αργα....
Αν ο Σαλεμενος αποκτησει πυρηνικα, θα τα χρησιμοποιησει κιολας !




ΝΑΤΟϊκός κατάσκοπος που διενεργούσε κατασκοπεία στις εγκαταστάσεις του τουρκικού πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου συνελήφθη από Ρώσους πράκτορες, μια είδηση που έχει εξαιρετική σημασία διότι υπάρχουν φόβοι αν όχι πληροφορίες πως η Τουρκία «τρέχει» μυστικά πυρηνικό πρόγραμμα.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι ήδη από τον Μάιο του 2010, ο Ερντογάν είχε ζητήσει να ξεκινήσει κρυφά προετοιμασία για κατασκευή χώρων για τον εμπλουτισμό του ουρανίου.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Star συνελήφθη στην Ρωσία Ρουμάνα κατάσκοπος με το όνομα Karina Tsurkan,  η οποία εδώ και 1,5 χρόνο φέρεται να  διενεργούσε κατασκοπεία γύρω από την υποδομή του πυρηνικού σταθμού του Ακκούγιου .

Η ρωσική υπηρεσία Ασφαλείας FSB, έπιασε την Karina Tsurkan, με την κατηγορία της κατασκοπείας με στοιχεία προφανώς που αποδείκνυαν τις κατηγορίες παρακολούθησης της κατασκευής του πυρηνικού σταθμού στο  Ακκούγιου στην Ν.Τουρκία .

Η Tsurkan αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών λόγω διενέργειας κατασκοπείας για λογαριασμό τρίτης χώρας.

Απεφοίτησε από Πανεπιστήμιο στην Μολδαβία και...
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.