Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Οταν ελθει για ψηφιση στην Ελληνικη Βουλη το νομοσχεδιο για την Μακεδονια, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !

Μπορει να περασε στο Αλβανογυφτοβουλγαρικο κοινοβουλιο το νομοσχεδιο , αλλα σημασια εχει αν θα περασει στο Ελληνικο.......
Κι αυτη την φορα, αυτο που θα γινει θαχει ξαναγινει !







Οι Σκοπιανοί... δέχτηκαν τη Μακεδονία που τους πρόσφερε ο Α.Τσίπρας και αποδέχτηκαν φυσικά την «προσφορά» απόκτησή της η οποία ήταν εντελώς... δωρεάν.

Το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ επικύρωσε την συμφωνία με την Ελλάδα για την μετονομασία της χώρας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

Τα «ήξεις αφίξεις» των Σκοπιανών και οι δήθεν σκληρές στάσεις του VMRO και του Σκοπιανού προέδρου Γ.Ιβανόφ ότι δεν θα ψηφίσουν  την συμφωνία, απλά εντάσσονταν στο παιχνίδι του «καλού και του κακού μπάτσου» και στην διαδικασία «ροκανίσματος» του πολιτικού χρόνου, ώστε να πάρουν κάτι ακόμα παραπάνω.

Αν και τελικώς τα πήραν όλα. Το επόμενο που θα τους απέμενε θα ήταν να αλλάζαμε εμείς το όνομά μας σε... Σκόπια.

Βέβαια για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία ακόμα πρέπει να περάσει διάφορα στάδια.

Θα τεθεί προς έγκριση με δημοψήφισμα, η ημερομηνία διεξαγωγής του οποίου δεν έχει καθορισθεί, πριν από μία συνταγματική αναθεώρηση που θα πρέπει εκ νέου να επικυρωθεί από το κοινοβούλιο με πλειοψηφία των δύο τρίτων.

Τα Σκόπια σε αντάλλαγμα θα εξασφαλίσουν την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ενωση κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής στο τέλος του Ιουνίου και μία πρόσκληση για ένταξη στην Ατλαντική Συμμαχία.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.