Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Στα χαρτια μενει η συμφωνια για την Μακεδονια. Με φυλακη κινδυνευει ο Ζαεφ.....

Μακαρι και οι δικοι μας το ιδιο....
Τιποτα δεν τελειωσε ακομη....
Τιποτα δεν χαθηκε....
Δεν θα περασει η προδοσια τους !





Η «κόλαση» ξεκίνησε τόσο για Σκόπια όσο και για Αθήνα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως τους επόμενους 4 μήνες θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις και στις δύο χώρες με αφορμή τη Συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα. Τα όργανα άρχισαν για τα καλά στο τεχνητό κρατίδιο. Ολα δείχνουν πως ο Ζάεφ θα πάει σε εκλογές καθώς ούτε αλλαγή στο Σύνταγμα μπορεί να περάσει ούτε το δημοψήφισμα θα κερδίσει.

Xθες βράδυ, είχαμε τα πρώτα σοβαρά επεισόδια καθώς σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή των Σκοπίων, όπου διεξαγόταν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ σχετικά με το ονοματολογικό.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Μακεδονία» και «Δεν παραδίδουμε το όνομά μας», οι Σκοπιανοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα μπροστά στο κοινοβούλιο, και όσο περνούσε η ώρα άναβαν όλο και περισσότερο τα αίματα.

Όταν ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να απωθήσει τον προστατευτικό φράκτη και να εισβάλει στη Βουλή, η κατάσταση οξύνθηκε και ξεκίνησαν οι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύντομα, αντικείμενα και πέτρες άρχισαν να εκτοξεύονται από την πλευρά των διαδηλωτών, και τα σκοπιανά ΜΑΤ απαντούσαν με χημικά και δακρυγόνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σκοπιανού υπουργείου Εσωτερικών...
Η συνεχεια ΕΔΩ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.