Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Ο Συριακος Στρατος κατελαβε την πολη Rasulayn...και οι Τουρκοι τρεχουν πολυ γρηγορα ! ! !

Αρχσαν να τρεχουν αναποδα οι Τουρκοι....
Τους κυνηγα πλεον, ο Συριακος Στρατος και τρεχουν πισω στην Τουρκια, να σωθουν...
Ετσι λοιπον...


Την είσοδο των συριακών δυνάμεων του Άσαντ στην πόλη Rasulayn, την οποία είχαν καταλάβει οι Τούρκοι μετά από σφοδρές μάχες πολλών ημερών, ανακοίνωσαν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, δίνοντας έτσι μια άλλη τροπή στον πόλεμο που διεξάγεται με την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης.

Η εξέλιξη αυτή που σίγουρα υποβαθμίζει την παρουσία των Τούρκων στην βόρειο Συρία, έρχεται μετά την συνάντηση Πούτιν Ερντογάν στο Σότσι, στις 22 Οκτωβρίου και πρέπει να είναι αποτέλεσμα των επαφών που είχαν οι δυο ηγέτες.

Όπως φαίνεται οι τουρκικές δυνάμεις και οι συνεργαζόμενοι τζιχαντιστές που πολεμούν το καθεστώς της Δαμασκού, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την πόλη, γεγονός ανατρέπει τα δεδομένα της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.