Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ειναι στα χερια των Κουρδων; Χαθηκαν πανω απο εκατο χιλιαδες οπλα του Τουρκικου Στρατου....

Δεν ειναι απιθανο, να τα εχουν οι Κουρδοι....
Οπως, δεν ειναι απιθανο, να τα εχει οποιοσδηποτε αλλος...
Σημασια ομως εχει, οτι ειναι σε χερια εχθρικα, προς τους Τουρκους....


Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μέσα σε τρία χρόνια χάθηκαν 106 χιλιάδες 704 όπλα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, κάνει η τουρκική εφημερίδα Cumhürriyet.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό μετά από επερώτηση του βουλευτή της τουρκικής αντιπολίτευσης, Mehmet Tüm, προς τον υπουργό Εσωτερικών, Süleyman Soylu.

Όπως αναφέρεται, μετά το αποτυχόν πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016 έχουν αυξηθεί οι απώλειες όπλων κατά 720%, γεγονός που έχει θορυβήσει τις τουρκικές αρχές και διεξάγουν εντατικές έρευνες να ανακαλύψουν που έχουν πάει αυτά τα χαμένα όπλα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Το γεγονός αυτό θεωρείται πως δεν είναι άσχετο με τους φόβους να έχει περιέλθει αυτός ο οπλισμός σε τρομοκρατικές ομάδες, καθώς και σε κουρδικά χέρια, εξέλιξη που αυξάνει τους κινδύνους αποσταθεροποιητικών τάσεων στο εσωτερικό της Τουρκίας.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.