Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τελειωσαν τα ψεμματα...Αρχισε η κατα Μετωπον συγκρουση Συριας Τουρκιας ! ! !

 Τωρα θα δουμε τι Στρατο εχουν οι Τουρκοι....
Τωρα θα απομυθοποιηθουν....
Ένοπλες Συρράξεις...
Ώρες αιματοχυσίας στη Συρία....
Σφοδρή σύγκρουση συριακού στρατού και τουρκικών δυνάμεων.....
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών Άσαντ-Ερντογάν...


Παρά τα λεγόμενα περί κατάπαυσης του πυρός και εκεχειρία στην Βόρεια Συρία, Τούρκοι και Σύροι ξεκαθαρίζουν τους μεγάλους λογαριασμούς τους μετά και την δήλωση του Ιρανού ΥΠΕΞ για την άμεση ανάγκη συριακής κυριαρχίας σε όλη την επικράτεια, ενώ οι Ρώσοι κοιτούν αποσβολωμένοι διερωτώμενοι που ακριβώς έμπλεξαν.

Πριν λίγο αναφέρθηκε ότι έχουμε σοβαρότατες συγκρούσεις μεταξύ του συριακού στρατού του Άσαντ και των τουρκικών δυνάμεων στο Tal al-Ward, στα περίχωρα της πόλης Ras al-Ain με ανταλλαγή πυρών πυροβολικού και από τις δύο πλευρές.

“Οι τρομοκράτες του Ερντογάν στέλνουν βλήματα στα σπίτια των ντόπιων στο χωριό Tal al-Ward, στα περίχωρα της πόλης Ras al-Ayn”, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Στην πραγματικότητα σε αυτήν την περιοχή, εξακολουθεί να υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ του ρωσικού στρατού και των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, κάτι που φαίνεται να εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοτουρκικές  δυνάμεις, υλοποιώντας ενέδρες σε Σύρους στρατιώτες.

Την ίδια ακριβώς περίοδο το συριακό υπουργείο άμυνας καλεί τα όλα μέλη του SDF και τους Κούρδους να ενταχθούν μαζικά στο συριακό στρατό, εν όψει της τουρκικής επιθετικότητας, διότι όπως φαίνεται θα έχουμε την τελική αναμέτρηση για την τύχη της Συρίας σε λίγες ημέρες.

Το υπουργείο άμυνας στην Δαμασκό εξέδωσε σήμερα Τετάρτη, έκτακτη ανακοίνωση με την οποία καλεί την ανώτατη  διοίκηση των συριακών δυνάμεων, αφού εγκαθιδρύσει τον έλεγχο σε μεγάλες περιοχές της Συρίας, να εντάξει στις δυνάμεις  τις όλα τα μέλη του SDF, για να αντιμετωπίσουν την τουρκική επιθετικότητα που απειλεί ξεκάθαρα τα συριακά εδάφη.

Η ανακοίνωση πρόσθεσε ότι «η ανώτατη διοίκηση του συριακού στρατού είναι έτοιμη να δεχτεί τα μέλη και τις μονάδες που είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν από αυτήν την δύναμη”.

Το υπουργείο στη Δαμασκό, ανέφερε επίσης ότι «εμείς στη Συρία αντιμετωπίζουμε έναν κοινό εχθρό (Τουρκία) και πρέπει να θυσιάσουμε τον λαό της ενοποιημένης Συρίας, αποτελούμενο από Άραβες και Κούρδους για να αποκαταστήσουμε κάθε σπιθαμή των αγαπημένων μας συριακών εδαφών».

Ο στρατός της Συρίας έχει αυξήσει σημαντικά την  παρουσία του στη βόρεια Συρία τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς έφτιαξε θέσεις παρατηρητών σε 84 σημεία αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο συριακός στρατός έχει εγκαταστήσει 84 σημεία ελέγχου μεταξύ των περιοχών Χαλεπίου και Al-Hasakah.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.