Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Έρχονται Ισχυρές Καταιγίδες, Χαλάζι και Ισχυροί άνεμοι <ΧΑΡΤΕΣ>





Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΜΥ με την οποία κάνει λόγο για μεταβολή από σήμερα Τετάρτη (30-10-2019) και από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που πιθανώς θα συνοδεύονται πρόσκαιρα, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (30-10-2019) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (31-10-2019)

Α) Τα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και πιθανώς η Ήπειρος. Από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικά και τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Β) Η κεντρική Μακεδονία από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα.

Γ) Η Θεσσαλία από τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, οι Σποράδες και σταδιακά η ανατολική Στερεά και η Εύβοια.

2. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (01-11-2019)

Τις πρωινές ώρες η Εύβοια και μέχρι το μεσημέρι πιθανώς οι βόρειες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή/χαλάζι/χιόνι)  που αναμένεται έως το βράδυ της Παρασκευής 31/10.


Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα ηπειρωτικά. Η πτώση στα βόρεια θα φτάσει κατά τόπους τους 9 βαθμούς Κελσίου όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στο σχετικό χάρτη, που παρουσιάζει τη διαφορά της μέγιστης τιμής της μεταξύ Τετάρτης 30/10 και Πέμπτης 31/10.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.