Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Κουρδοι, Συριοι και τωρα, και οι Ιρανοι με το δαχτυλο στην σκανδαλη εναντιον της Τουρκιας!

Αν καταφερει και τον περιλαβουν ολοι αυτοι μαζι δεν τον σωζει τον Σαλεμενο κανενας Αλλαχ...
Και μην περιμενει να τον στηριξουν οι χωρες του ΝΑΤΟ....
Ολοι τον αγαπουν παραφορα και θελουν την κεφαλη του επι πινακι...


“Μπαρούτι” μυρίζει και πάλι στην Συρία από τα αντικρουόμενα αποτελέσματα τα οποία παρήγαγε η συμφωνία Μόσχας και Άγκυρας στο Βόρειο τμήμα της χώρας. Τόσο οι Σύροι όσο και οι Ιρανοί δεν επιθυμούν τον τουρκικό στρατό στην περιοχή, ακόμα και σε σχέση με τους…Τζιχαντιστές, τους οποίους ήξεραν ότι θα έδιωχναν ό,τι και να γινόταν.

Χιλιάδες Ιρανοί Φρουροί των δυνάμεων Basij έχουν ξεκινήσει ένα διήμερο στρατιωτικών ασκήσεων μεγάλης κλίμακας στην ιρανική επαρχία του Δυτικού Αζερμπαϊτζάν, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Mehr News.

Περίπου 15.000 στρατεύματα, κυρίως νέοι από την πρωτεύουσα του νησιού Urmia και τις γύρω περιοχές, συμμετέχουν στην άσκηση.

Οι ασκήσεις, με την κωδική ονομασία «To Beit al-Muqaddas» ( που σημαίνει στρατιωτική δράση για την κατάκτηση της Ιερουσαλήμ), αποσκοπεί στη βελτίωση της ετοιμότητας και της ευκινησίας των ιρανικών δυνάμεων στην περιοχή.

Το Δυτικό Αζερμπαϊτζάν όπως ονομάζονται οι δυτικές ιρανικές επαρχίες, είναι η δυτικότερη χερσαία πλευρά του Ιράν και συνορεύει με το Ιράκ, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν. Είναι περιοχή που κατοικείται κυρίως από Αζέρους και Κούρδους, με τους Πέρσες να είναι μειονότητα.





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.