Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ! ! Ο Τσαβούσογλου μιλάει για παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων στη βορειοανατολική Συρία...

Τα γυρνάει τώρα ο Τσαβούσογλου....
Θελει ναναι μονοι τους οι Τουρκαλαδες εκει και να κανουν οτι θελουν...
Δεν είναι ρεαλιστική η γερμανική πρόταση για τη διεθνή «ασφαλή ζώνη» στη Συρία λεει...


Μη ρεαλιστική χαρακτήρισε σήμερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τη γερμανική πρόταση, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη, για τη δημιουργία μίας διεθνούς «ασφαλής ζώνη» στη βορειοανατολική Συρία.

Η πρόταση υποστηρίχθηκε αρχικά τόσο από την Τουρκία όσο και από τις ΗΠΑ, όμως σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τις αμφιβολίες του.

Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας, ο Τσαβούσογλου δήλωσε επίσης πως η Τουρκία δεν θα ανεχθεί οποιεσδήποτε παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων στη βορειοανατολική Συρία και θα ερευνήσει οποιεσδήποτε κατηγορίες ότι τέτοιες παραβιάσεις έλαβαν χώρα.

«Θα ερευνήσουμε μέχρι τέλους ακόμη και τη μικρότερη παραβίαση (ανθρώπινων δικαιωμάτων) και καταγγελία. Δεν θα ανεχθούμε ούτε τη μικρότερη από τις παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων», τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.