Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τους μαθητες που τραγουδησαν το "Μακεδονια Ξακουστη" τους απεβαλαν, αυτα τα ρεμαλια εχουν ασυλια;


Προσβολη Σημαιων και συμβολων....
Προκειται, για ποινικο αδικημα.....
Αν ειναι δυνατον...
Να ανεχονται αυτα τα ρεμαλια να διακωμωδουν το αιμα των προγονων μας, 
που χυθηκε....


Δεν έχει τέλος η ηθική και κοινωνική παρακμή της χώρας. Μαθητές του Λυκείου Χαλκηδόνας διακωμωδούν τη παρέλαση. Η κατάντια μας δεν περιγράφεται. Είναι εικόνες αυτές από Έλληνες μαθητές;

Δεν ντρέπονται λίγο; Τέτοια ντροπή; Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση έχει πιάσει τελείως πάτο.

Αν υπάρχει Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας ακόμα πρέπει σε μαθητές και καθηγητές να επιβληθούν οι μέγιστες δυνατές ποινές. Η εικόνα αυτή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για το ελληνικό σχολείο και την παιδεία μας. Θα φτάσουμε να βγάζουμε γενίτσαρους και όχι Έλληνες μαθητές με φρόνημα και συνείδηση. Στους μαθητές αξίζει το λιγότερο αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος όπως λέγαμε κάποτε.

Η παρέλαση είναι ΙΕΡΗ. Δεν είναι η πλάκα του κάθε μαθητή ή μαθήτριας. Για τη σημαία μας έχει χυθεί πολύ αίμα ώστε ο κάθε μαθητής να τη διακωμωδεί. Φυσικά η ασυδοσία και έλλειψη εθνικής συνείδησης και φρονήματος έχει ξεκινήσει από τα σχολεία. Είναι συνταγματική υποχρέωση του κράτους η ΕΘΝΙΚΗ και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση και συνείδηση.

Ο λόγος που επιλέξαμε να αναδείξουμε το θέμα είναι γιατί η άμυνα δεν είναι αποκομμένο ζήτημα από την φιλοπατρία και το εθνικό φρόνημα. Είναι οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά που έχουμε ξεχάσει.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.