Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Φοβούνται ότι θα λιντσάρουν τους ''Φονιάδες'' της Ελένης Τοπαλούδη κατά την διάρκεια της δίκης ...


Ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου ζήτησε με έγγραφό του να μεταφερθεί η δίκη των δύο κατηγορούμενων της υπόθεσης της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, στην Αθήνα.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να γίνει στην Αθήνα η δίκη, καθώς φοβούνται τυχόν επεισόδια. Όπως φέρεται να αναφέρει στο έγγραφό του, φοβάται πως η ακροαματική διαδικασία «υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αν η υπόθεση δικαστεί στη Ρόδο».

Φοβούνται πως θα λιντσάρουν τους κατηγορούμενους

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο δελτίο, ο εισαγγελέας φοβάται πως από την οργή των κατοίκων για τους δύο νεαρούς, ίσως αποπειραθούν να τους λιντσάρουν και γι’ αυτό ζητούν να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια της Αθήνας. Το αίτημα του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου έγινε δεκτό και πλέον μένει να προσδιοριστεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.