Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Συνεργάτης Μπαγκντάντι: Οι Τούρκοι είχαν ζητήσει να επιτεθούμε στο Κομπάνι. Είχε επιμείνει σε αυτό ο Ερντογάν

Επιβεβαιωσε αυτο που ολοι ξερουν...
Και το ξερουν και τιποτα δεν τολμουν να κανουν....
Και τον Σαλεμενο εκαναν Σουλτανο με την συμπεριφορα τους...


Στενός συνεργάτης του Μπαγκντάντι : Οι σχέσεις με την Τουρκία εμβαθύνονται

Ο Ταχά Αμπντουρραχίμ Αμπντουλλάχ-στενός συνεργάτης του Μπαγκντάντι λέει πως για να ικανοποιηθεί η Τουρκία, ορίστηκε νέος χαλίφης της οργάνωσης ο Αμπντουλλάχ Καρντάς. Επίσης τονίζει πως είχαν επιτεθεί στο Κομπάνι μετά από αίτημα της Τουρκίας.

Ο Ταχά Αμπντουρραχίμ Αμπντουλλάχ που υπήρξε ο ¨νονός¨ της ISIS και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του σκοτωμένου ηγέτη της ISIS Εμπού Μπεκίρ Ελ Μπαγκντάντι, είναι στα χέρια των SDF.

O Αμπντουλλάχ που ήταν και μέλος του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου της ISIS συνελήφθη στις 23/3/2019 από δυνάμεις των SDF στο Μπάχοζ.

Η ανάκριση του ακόμη συνεχίζεται, ενώ έχει πει πως την εντολή για την επίθεση που είχαν κάνει στο Κομπάνι (στην οποία είχαν αντιρρήσεις πολλά μέλη της διοίκησης) την είχε πάρει προσωπικά ο Μπαγκντάντι.

Ο Αμπντουλλάχ λέει πως ¨Στο Κομπάνι είχαμε βαριές απώλειες.
Αργότερα καταλάβαμε πως ο λόγος για τον οποίο μέσα σε μια νύχτα ο Μπαγκντάντι έστρεψε την κατεύθυνση μας προς το Κομπάνι, ήταν η επιμονή των Τούρκων.
Οι Τούρκοι είχαν ζητήσει να επιτεθούμε στο Κομπάνι. Είχε επιμείνει σε αυτό ο Ερντογάν¨




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.