Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

1ο Λύκειο Αμαλιάδας: 15χρονος μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του την ώρα του σχολείου....





Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη

Έναν 15χρονο μαθητή μαχαίρωσαν το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα. Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο συμμαθητές φέρονται να είχαν προηγούμενα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των συμμαθητών του, φέρονται να είχαν οπαδικές διαφορές.

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πατρίς και του δημοσιογράφου, Παναγιώτη Μπεντάζου, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, οι δύο 15χρονοι άρχισαν να λογομαχούν στο πρώτο διάλειμμα και στη συνέχεια ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί αμέσως ασθενοφορο του ΕΚΑΒ το οποίο και έσπευσε στο σημείο έπειτα από λίγα λεπτά για να παραλάβει το θύμα, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλά τραύματα στην πλάτη του θύματος το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Πατρών για τις πρώτες βοήθειες.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.