Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΑΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!Οταν ο Ασαντ και η Ασμα πηγαν για να προσευχηθουν.....

ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...στα περιχωρα της πολης Ταρτους που βρισκεται στην Συρια..χτυπησαν χαρμοσυνα οι καμπανες απο την επισκεψη του Ασαντ μαζι με την οικογενεια του στον Ορθοδοξο ναο της Κοιμησεως της Θεοτοκου...για να προσευχηθουν!!!

EKTAKTO – ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ – O Assad και η Αsma πήγαν σε εκκλησία στα περίχωρα Tartus για Χριστούγεννα και για να προσευχηθούν για την υγεία της Asma.

O Assad και η Αsma πήγαν σε εκκλησία στα περίχωρα Tartus για Χριστούγεννα και για να προσευχηθούν για την υγεία της Asma.Ο Bashar al Assad σήμερα με την οικογένειά του πήγαν στο χωριό Al–Sawda που ανήκει στο Κυβερνείο της Ταρτούς και είναι 15χλμ ΒΑ. Επισκέφθηκαν το ναό και πήγαν και στο restaurant  »Tarbush ». Πήγε με το αμάξι του.Οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα για τον Άσαντ αφού ο

ναός τον υποδέχθηκε με κωδωνοκρουσίες. O ναός είναι ορθόδοξος και τιμάται στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.