Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Καημενο Αλβανό <πρόσφυγα>, προσπαθησε να ληστεψει 61χρονο και τον εστειλε στο νοσοκομειο....

Αν δεν παρουν ποδι ολοι απο εδω η Ελλας θα πεθανει....
Η λυση ειναι μια...
Να γυρισουν πισω ολοι και τρωνε παλι βελανιδια!


Στο νοσοκομείο κατέληξε ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ, στην περιοχή της Βέροιας, μετά από απόπειρα ληστείας  από έναν 23χρονο Αλβανό «πρόσφυγα».

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/12), όταν ο Αλβανός μπήκε μέσα στο πρακτορείο και χτύπησε τον 61χρονο ιδιοκτήτη, προσπαθώντας να αρπάξει τις εισπράξεις της ημέρας που ανέρχονταν σε 4.500 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης αντέδρασε και προσπάθησε να απωθήσει τον νεαρό, ο οποίος απαντούσε με γροθιές. Τελικά, ο νεαρός έφυγε άπραγος, όταν είδε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιστεκόταν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη.

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.