Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ποτε ειπανε οι Κουληδες θα παρουμε τα Αορατα αεροσκαφη F35; Τους επομενους μηνες; Ειναι ψευτες ! ! ! Μετα το 2027 και βλεπουμε...

Οταν πλεον θα ειναι παμπαλαια και θα θελουν να τα ξεφορτωθουν οι Αμερικανοι, τοτε θα μας τα μοσχοπουλησουν....

Αυτες ειναι οι συμφωνιες που κλεινουν οι Κουληδες...

Διαβαστε λεπτομερειες ...



Δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου και μάλιστα του φιλοκυβερνητικού, “φρέναραν” τις προσδοκίες που ορισμένοι περιέργως προκάλεσαν και συντηρούν περί “άμεσης απόκτησης F-35”! Μιλούν ακόμη και για αριθμούς που ξεκινούσαν από … τα 6 και έφθασαν στα 18, όταν Πτέραρχοι έβαλαν τα γέλια με τη …μισή ντουζίνα που διέρρεαν.

Τα δημοσιεύματα επαναλαμβάνουν αυτό που έχουμε γράψει στο Militaire.gr από την πρώτη στιγμή των …διαρροών: η Ελλάδα θα εμπλακεί , αν εμπλακεί με το πολυδιαφημισμένο αλλά προβληματικό και πανάκριβο αεροσκάφος της Lockheed Martin από το 2027 και μετά. Μέχρι τότε όσοι έχουν εμμονές με το πρόγραμμα μπορούν να διαδίδουν ότι θέλουν.

Μετά από τα χθεσινά δημοσιεύματα δε, εμφανίστηκαν και ορισμένοι που φαίνεται ότι έχουν σύνδρομα άλλων εποχών και τα σχολίασαν αρνητικά, λέγοντας το απίθανο: ο Αμερικανός πρέσβης έχει πει ότι θα τα πάρουμε, συνεπώς έτσι θα ΄ναι!!!

Να τους υπενθυμίσουμε ότι τις αποφάσεις για τη χώρα τις ελάμβανε ο Αμερικανός πρέσβης σε άλλες περιόδους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τώρα απλά μπορεί να τις επηρεάζει αλλά δεν είναι δική του απόφαση τι όπλα θα αγοράσει η Ελλάδα.

Έτσι κι αλλιώς ο κ.Πάϊατ μίλησε δημόσια και όποιος διαβάσει τα όσα είπε καταλαβαίνει ότι επιβεβαιώνεται όχι μόνο το 2027,αλλά και η απροθυμία των ΗΠΑ να μας δώσουν F-35, για να μην παρεξηγηθούν οι Τούρκοι.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, στo ανώτατο επίπεδo, έχουν χαιρετίσει το ενδιαφέρον της Ελλάδας να αποκτήσει τα F-35 για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, σημειώνει στη δήλωσή του ο Τζέφρι Πάιατ και τονίζει χαρακτηριστικά:

 «Έχουμε δείξει την υποστήριξή μας για την προμήθεια και συνεργαζόμαστε στενά για ένα μελλοντικό πρόγραμμα απόκτησης, το οποίο θα ενισχύσει τις αμυντικές δυνατότητες της Ελλάδας, θα διασφαλίσει τη διαλειτουργικότητα με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και θα βελτιώσει την περιφερειακή σταθερότητα. Όλα τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου είναι ψευδή και αποτελούν παραποίηση της πολιτικής των ΗΠΑ…

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία άμυνας και ασφάλειας με την Ελλάδα και εργαζόμαστε καθημερινά για να την περαιτέρω ενίσχυσή της, συμπεριλαμβανομένης της μελλοντικής απόκτησης των F-35 στην Ελλάδα. Ο δρόμος για την απόκτηση των F-35 είναι μια πολυετής διαδικασία που θα βασίζεται φυσικά στις επιτυχίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 Viper της Ελλάδας».

Οι ΗΠΑ μέχρι να δουν τι θα κάνουν με την Τουρκία θα “πηγαίνουν” πίσω το “αίτημα” της Ελλάδας για τα F-35, τα οποία αν καταλαβαίνουμε καλά από τη δήλωση “θα διασφαλίσουν τη διαλειτουργικότητα με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ”. Δεν νομίζουμε ότι αυτή είναι η πρώτη αγωνία μας για την ελληνική ΠΑ.

Τέλος, καλό θα ΄ναι να δούμε τι γίνεται και με το πρόγραμμα της αναβάθμισης των F-16 το οποίο δεν πάει καθόλου καλά. Για την ακρίβεια επί της ουσίας δεν έχει ξεκινήσει…




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.